Billiga posters

Billiga posters

Att hitta billiga poster är både kul, inspirerande och bra för plånboken. Här på ImperialMaterial säljer vi billiga posters med startpriser på från 30kr!
Billiga posters

Det roliga med att leta efter billiga posters online är att man kan finna så mycket inspiration på hur man ska klä ett rum med hjälp av posters! Se bilden nedan till exempel, ett gamingrum med tre stycken posters 50x70cm - det skulle kunna passa alldeles utmärkt som posters i killrum eller om du själv kanske har ett gamingrum?

Från serien NEON har vi billiga posters från storlekarna 21x30cm upp till 80x120cm!

NEON billiga posters

Billiga posters från serien NEON

I serien NEON finner du coola, billiga posters där vi på ImperialMaterial har fokuserat på att ta in posters med mycket häftiga färger och coola motiv. Du kanske skulle gilla vår NEON Catmosphere posteren billig poster från 65kr.

neon catmosphere poster

Eller kanske vår coola poster Gamer Space? Ett stylingtips är att att kombinera flera olika storlekar på en vägg för att få mer liv i rummet och för att göra väggen lite mer iögonfallande! Exempelvis kan du ha 2st 21x30cm och bredvid eller ovanför ha en större poster på 50x70 cm eller 60x90cm.

NEON Gamer Space

Billiga poster från serien DOTTED

Från serien DOTTED har vi otroligt vackra, billiga posters i små till stora storlekar. Denna trendiga poster vid namn Blue Midnight finns från 55kr på 20x40cm upp till 150kr för storleken 50x100cm!

Billiga poster Rain Walk

TIPS: Rama in den med en vacker träram i valnöt, svart eller vit för att sätta prägel! Eller varför kanske inte rama in den med en flytande canvasram?

Vi rekommenderar att denna billiga poster placeras i hallen för ett majestätiska intryck eller ha den i matsalen så alla dina gäster kan sitta och beundra denna billiga posters skönhet! Det är en så pass vacker och unik poster så du vill gärna hänga upp den på någon central plats där den blir sedd ofta! 

Du kan hitta många av våra posters från DOTTED i vår webbshop här!

- Malin på ImperialMaterial.se

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar