Tull, Leveranstid & Frakt

Anpassad Policy

Tull

Du, kunden, är ansvarig för att betala alla skatter och tullavgifter, inklusive moms, som är ålagt av ditt hemland. ImperialMaterial levererar produkter främst till Sverige men kan även leverera produkter till andra länder. 

ImperialMaterial är inte ansvarig för paket som hålls av internationella tullmyndigheter och det är inte ImperialMaterials skyldighet att uppmärksamma kunden för tullmyndighetens handlingar gällande kundens försändelse. 

Tullavgift ska framgå i kassan om tullavgift blir aktuellt för en produkt. 

Exempelvis står det på tullverkets hemsida att:
"Tullavgiften är densamma i hela EU, och tumregeln är att du ska betala tull om försändelsen innehåller varor med ett sammanlagt värde av mer än 1 700 kronor.". 

 

Leveranstid

Leveranstiden från dess att du bekräftat din order fram till att du kan hämta ut den/få den i din brevlåda tar ca 2-3 veckor

Detta på grund av att vi trycker våra produkter i US och för att din order blir inte tryckt förrän du lagt din order vi har skickat din bild till vårt tryckeri. (Vi på ImperialMaterial kommer aldrig att läcka din bild och raderar den ur våra arkiv efter 30 dagar)

Vi använder de mest professionella tryckerierna som är av högsta kvalitet, har högsta möjliga återskapande av din bild och som har högsta färgåtergivningsindex. 

 

Frakt

Skulle ImperialMaterial av misstag faktureras för eventuella tullar eller avgifter av rederiet efter leverans skickas en faktura till kunden för resterande belopp. Denna behöver betalas omgående.